IV međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva – #MEKST2017

U Novom Sadu će se u periodu od 24. do 26. studenog održati IV. Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva – #MEKST2017, u organizaciji udruženja “Fortuns”, u suradnji s Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada. MEKST je prošle godine okupio preko 700 studenata iz 15 zemalja Europe. Edukacijom, druženjem i zabavom ovaj kongres gradi mrežu studenata, koji će u bližoj budućnosti stečena prijateljstva proširiti i na međusobnu profesionalnu suradnju.
Teme #MEKST2017 su:

1. Primjena web marketinga u turizmu;
2. Novi trendovi u hotelijerstvu;
3. Sportski turizam.

Potvrđeni predavači:
– Dalibor Šumiga, CEO PROMOSAPIENS and Certificate Google Ambassador
– Vladimir Grbić, bivši odbojkaš i olimpijac
– Gorazd Čad, CEO TOLERANCA marketing
– Ivan Bildi, CEO Marketing online
– Gianluca Laterza, Tripadvisor
– Petar Vasić, Vasic media
– Leonardo Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, hoteli Dubrovačka rivijera

Sudjelovanje na MEKST konferenciji za studente iznosi 49 € (smještaj u centru grada) i uključuje kotizaciju za predavanja, dva noćenja, radni materijal konferencije, dva “coffee breaka” i uslugu na konferenciji, društvena događanja, obilazak grada i certifikat. Smještaj za profesore je osiguran u hotelu Vigor, cijena je 89 €. Kotizacija koja uključuje samo predavanje iznosi 25 €, ako želite smještaj u vlastitoj režiji. Smještaj za sudionike MEKST konferencije osiguran je u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama.

 

Prijavite svoje sudjelovanje do petka 17.11.2017. Studentskom Zboru Sveučilišta Libertas na: studentski.zbor@libertas.hr

Pogledajte kako je protekao prošli #MEKST2016:

MEKST2016 Aftermovie

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: