Gostujuće predavanje Nine Bule: Uvid u profesionalnu sportsku karijeru i trenersko iskustvo

U utorak, 28. studenog na predavanju na studiju Menadžmenta športa i športskih djelatnosti imali smo čast ugostiti Ninu Bulu, nogometnog profesionalnu legendu i ponosnog alumnija Sveučilišta Libertas.

Nino je s entuzijazmom podijelio svoje jedinstvene životne i sportske izazove, pružajući uvid u svoju impresivnu karijeru koja obuhvaća klubove u Japanu, Austriji, Grčkoj te domaćem terenu HNL-a.

Oduševljeni smo što smo čuli o Ninovim sportskim iskustvima iz prve ruke. Njegova strast prema nogometu i iskustva s različitim izazovima profesionalnog sporta pružila su našim studentima dragocjen uvid u svijet sportske industrije.

Nino je također podijelio svoje vrijedno trenersko iskustvo u stožeru Nenada Bjelice u renomiranih klubova poput Dinama, Osijeka i Trabzonspora. Njegovo predavanje pred studentima 1. godine prijediplomskog studija sportskog menadžmenta bilo je izuzetno zanimljivo, potičući aktivnu diskusiju među studentima koji su postavljali brojna pitanja.

Zahvaljujemo Nini na inspirativnom predavanju i dijeljenju svojih jedinstvenih perspektiva s našom sveučilišnom zajednicom. Nadamo see da će ovo iskustvo poslužiti kao poticaj za daljnje istraživanje i postizanje budućih uspjeha naših studenata u domeni sportskog menadžmenta.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email