Gost predavač – Mirela Sučić Čevra

U utorak 19.04. u konferencijskoj dvorani Sveučilišta Libertas, u sklopu predavanja na prvoj i drugoj godini preddiplomskog smjera stručnog studija turističkog i hotelskog menadžmenta održalo se gostujuće predavanje Mirele Sučić Čevra.

Predavačica ima bogato iskustvo iz realnog sektora i trenutno je zaposlena na mjestu regionalnog direktora središnje i južne Europe u Tumlare Corporation.

Predavanje se održalo na temu Suvremenih trendova turizma: Turizam posebnih interesa, gdje su se studenti upoznali s definicijom turizma posebnih interesa, koje su njegove karakteristike te tko su turisti koji kupuju proizvode koji zadovoljavaju njihove želje i potrebe.

Svakako je bilo zanimljivo čuti na koji se način tvrtke, lokalne zajednice, gradovi pa čak i države prilagođavaju suvremenim potrebama gostiju odnosno njihovim posebnim interesima, te na koji način razvijaju svoje turističke proizvode . Primjer Švicarske zorno je pokazao kako poseban interes gostiju stvara motivaciju za putovanjem.

Predavanje se završilo sa interaktivnom igrom, gdje su studenti odgovarali na postavljena pitanja putem internet stranice. Ukupno je sudjelovalo 20-tak studenata. Odgovarali su na različita pitanja vezana uz temu predavanja i pitanja koja su podrazumijevala opće znanje o turističkim proizvodima. Student druge godine bio je najuspješniji jer je bio najbrži u svojim odgovorima i imao je preko 80% točnih odgovora.Gost predavač - Mirela Sučić Čevra 2

Gost predavač - Mirela Sučić Čevra 3

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: