Global Korea Scholarship Graduate 2019 – program stipendiranja

Korejsko veleposlanstvo u Zagrebu sa zadovoljstvom dijeli informacije koje bi mogle koristiti studentima zainteresiranimza studiranje u Koreji.

Korejska vlada nudi GKS-G 2019 (Global Korea Scholarship Graduate 2019) za vlastiti akademski razvoj i nastavak karijeru u vezi s Korejom. Kvota se postavlja za svaku zemlju, a za ovogodišnji program raspisan je natječaj za jednog studenta hrvatske nacionalnosti i jednog studenta državljanstva Bosne i Hercegovine.

Program se sastoji od magistarskog studija i jednogodišnjeg tečaja korejskog jezika + 3 godine doktorskog studija, a studentima pruža odgovarajuću financijsku potporu za uspješno ostvarivanje svojih ciljeva.

Više pojedinosti kao što je rok za prijavu Veleposlanstvu i način podnošenja zahtjeva možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Veleposlanstva, GKS-G 2019.

Vodič za prijavu” donosi opis traženih kvalifikacija, dokumenata/obrazaca za prijavu i sve ostale nužne informacije.  Odgovore na često postavljena pitanja u vezi s programom preuzmite ovdje,  a prijavni obrazac ovdje.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email