Studenti Libertasa najbrojniji časnici za vezu na EU2020HR

Najveći broj časnika za vezu angažiranih na predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem Europske unije 2020. dolazi iz Libertas Međunarodnog Sveučilište!

U proteklih 6 mjeseci 28 studenata Libertas Međunarodnog Sveučilišta bilo je angažirano u ulozi časnika za vezu  na predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem Europske unije 2020. Naši studenti djelovali su kao primarne kontakt osobe za ministre i čelnike izaslanstava na ministarskim  i drugim visokim sastancima tijekom hrvatskog predsjedanja Vijećem EU. Njihova uloga bila je vrlo važna za uspješan i produktivan boravak inozemnih gostiju te stvaranja njihove cjelovite percepcije, ne samo o samom događaju, nego i Hrvatske općenito. Časnik za vezu bio je u pratnji cijelog izaslanstva tijekom boravka u Hrvatskoj, uz primarnu zadaću pratnje čelnika delegacije kojem je bio na raspolaganju.

Uz početnu selekciju, svaki student prošao je trodnevnu obuku, a prije svakog događaja za časnike su organizirana minimalno dva brifinga na kojima ih se detaljno informiralo o nadolazećem događaju, vršila se raspodjela dužnosti, te ih se upućivalo u sve organizacijsko-logističke aspekte događaja.
Svi naši studenti bili su profesionalni, učinkoviti i pristojni radi čega je Tajništvo PRES-a dobilo pisane pohvale i zahvale od strane voditelja izaslanstava. Čestitamo svim časnicima za vezu na vrhunski odrađenom poslu!

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: