Prof.dr.sc. Ivo Andrijanić imenovan za v.d. rektora Libertas međunarodnog sveučilišta

Na nedavnoj sjednici Upravnog vijeća našeg Sveučilišta, nakon ostavke dosadašnjeg rektora prof.dr.sc. Duška Pavlovića zbog odlaska na novu dužnost, za v.d. rektora imenovan je prof.dr.sc. Ivo Andrijanić.

Profesor Andrijanić dugogodišnji je predavač na Sveučilištu Libertas i do sada je bio na dužnosti dekana fakulteta Međunarodnog poslovanja i ekonomije. Bio je prvi dekan Visoke poslovne škole Libertas i ima dugogodišnje profesorsko iskustvo kao i iskustvo u rukovođenju velikim gospodarskim subjektima.

Profesor Andrijanić objavio je  više od 20 knjiga i više desetaka znanstvenih i stručnih radova, bio je profesor na Fakultetu ekonomskih znanosti u Zagrebu te je predavao na više domaćih i inozemnih visokih učilišta.

Profesoru Andrijaniću želimo dobro zdravlje i puno uspjeha u radu.

Prethodnih 12 godina na čelnim pozicijama na Visokoj poslovnoj školi Libertas i Sveučilištu Libertas bio je prof.dr.sc. Duško Pavlović. U tom razdoblju postignuti su izvanredni rezultati i jednog i drugog visokog učilišta te je pod njegovim vodstvom Visoka poslovna škola postala Sveučilište.

Profesoru Pavloviću zahvaljujemo  na velikom doprinosu u radu i razvoju Libertas međunarodnog sveučilišta i želimo mu puno uspjeha na novom radnom mjestu.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: