Potpredsjednik Sveučilišta Connecticut dr. Yuhang Rong i gospođa Courtney Link, potpredsjednica tvrtke Academic Program International u posjetu Libertasu

Libertas International University je kroz proteklih nekoliko dana ugostilo potpredsjednika Sveučilišta Connecticut dr. Yuhang Rong i gospođu Courtney Link, potpredsjednicu tvrtke Academic Program International, Austin Texas.

Sveučilište Connecticut je visoko rangirana obrazovna instuitucija u SAD, a tvrtka API je prošle godine proglašena najboljom Study abroad kompanijom u Americi. Ove značajne institucije su prepoznale vrijednosti i kvalitetu naših programa koji se izvode na engleskom jeziku i pokazali su interes za brojne zajedničke projekte  i aktivnosti koje će biti od iznimnog značaja ne samo za naše studnete, nego i za lokalnu zajednicu.

Tijekom posjeta u organizaciji Sveučilišta Libertas gosti su posjetili Studentski Centar, Volonterski centar, ali i gradsko poglavarstvo gdje ih je osobno dočekao gradonačelnik Andro Vlahušić. Gradonačelnik je iskazao podršku Sveučilištu Libertas ali i ostalim visoko obrazovnim institucijama koje djeluju u Gradu Dubrovniku i prezentirao strategiju razvoja grada Dubrovnika kao sveučilišnog središta regije.

libertasdu1

libertasdu2

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: