e-Ispiti

Upute za e-Ispite

NOVO: preuzmite pdf dokument gdje su vidljive dvije male vizualne promjene u vezi uputa:  Vizualne promjene u kreaciji kolokvija

Nakon što pokrenete video kliknite na kvadrat u donjem desnom kutu pored natpisa YouTube kako bi video gledali preko cijelog ekrana ili ga otvorite u novom prozor ovdje.

NAPOMENA: Molimo vas da sve upite oko AAI-a šaljete isključivo na aai@libertas.hr. Na eNastava@libertas.hr vas molimo da šaljete isključivo upite tehničke naravi u vezi online ispita.

Telefonska podrška

od 09:00 do 18:00 zovite 01 5633 118 i 01 5633 139

od 09:00 do 17:00 zovite 01 5633 119

Libertas ICT – AnyDesk

Download AnyDesk

Ako vam se dalje ne može pomoći samo telefonski, zamolit će vas da preuzmete Libertas ICT – AnyDesk preko gornjeg gumba. Preuzmite program, pokrenite ga, pročitajte podršci deveteroznamenkasti broj, kad započnu spajanje otvorit će vam se još jedan prozor gdje im morate Dozvoliti/Allow spajanje na vaše računalo. Od tog trenutka oni mogu preko Interneta upravljati vašim računalom, pomicati vaš miš i riješiti problem. BITNO: kad im dozvolite spajanje to vrijedi samo u toj sesiji, kad se odspoje više NEMAJU pristup vašem računalo bez da im ponovno dozvolite. Znači oni se NE MOGU kasnije spajati po svojoj želji bez da im vi to specifično dozvolite!

* Molimo vas da svoja korisnička imena i lozinke za AAI čuvate, ne dijelite s drugima te da koristite sigurne lozinke. Treća i svaka sljedeća promjena/resetiranje lozinke u jednoj ak. godini se naplaćuje 50,00 KN.