Pripreme za državnu maturu

Drage matruantice i maturanti,

 

Libertas nastavlja s povezivanjem srednjoškolskih institucija s visokim obrazovanjem. Na tragu društveno odgovornog poslovanja i ove godine omogućujemo maturantima iz srednjih škola-partnera, pravo prisustvovanja na besplatnim pripremama za državnu maturu. Pripreme se odvijaju na A i B razini.

Pripreme započinju 10. veljače 2018. godine i  odvijati će se do 5. svibnja 2018. godine, subotom od 9 do 14 sati u prostorijama Libertasa iz obveznih predmeta: hrvatskog, matematike i engleskog jezika. Na ovaj način svi kandidati će imati priliku  usvojiti nova znanja, ponoviti dosad naučeno i proširiti svoj krug prijateljstva.  Kao i godinama do sada pripreme će izvoditi profesori s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznati stručnjaci iz svojega područja.

Svi zainteresirani kandidati prijaviti se prijaviti ovdje.Zaprimljeni kandidati dobiti će detaljne obavijesti na svoje mail adrese zajedno s predviđenim rasporedom trajanja zaključno s 12. siječnja 2018.godine. Kandidati s kojima smo se družili u njihovim srednjim školama imaju pravo prednosti i njima je mjesto osigurano.

Dodatne informacije možete dobiti u Centru za karijere:

Voditeljica centra            Lorena Vokić, mag. int. rel. et dipl.| t: 01 / 5633 112 | e: lvokic@libertas.hr

Savjetnik centra              Igor Zovak, struč.spec.oec. | Tel: 01 / 5633 117 | e-mail: igor@libertas.hr

Savjetnik centra              Ivan Dodić, bacc.oec. | Tel: 01 / 5633 115 | e: idodic@libertas.hr

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: