Libertas TALK 2 – Branimir Vidmarović

2.5.2017. održan je drugi po redu Libertas TALK u prostoriji Studentskog kluba Sveučilišta Libertas u Zagrebu. Gostujući predavač bio je dr.sc. Branimir Vidmarović s temom o aktualnim zbivanjima u Istočnoj Aziji. Ugostila ga je i predstavila moderatorica i studentica treće godine Međunarodnih odnosa preddiplomskog studija Adelina Dokman.

Nakon detaljnog povijesnog pregleda, od okolnosti podjele korejskog poluotoka i rata (1950.-1953.) do suvremenih regionalnih odnosa između Demokratske Narodne Republike Koreje, Republike Koreje, Sjedinjenih Američkih Država, Narodne Republike Kine i Japana. Također, komentirani su i odnosi navedenih sila s Europskom unijom i Republikom Hrvatskom. Studenti su tijekom cijelog predavanja imali priliku postavljati pitanja.


Sveučilište Libertas će i nadalje poticati suradnju sa eminentnim stručnjacima u svojim domenama, koji su i sami postigli zavidnu karijeru u kojoj su ostvarili brojne poslovne kontakte te nam tako pružili najbolji primjer o mogućnostima i napretku u karijeri.

Podijelite s prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Posted in: