Pripreme za ispite državne mature

 • Pridružite nam se na putovanju prema uspjehu na državnoj maturi i ostvarite svoje akademske ciljeve s podrškom Sveučilišta Libertas!

  Libertas Međunarodno Sveučilište održava svoju predanost povezivanju srednjoškolskih  institucija s visokim obrazovanjem i u narednom razdoblju uložit ćemo maksimalne napore kako bismo pružili podršku maturantima u njihovom putu prema visokom obrazovanju i stjecanju akademskih kvalifikacija.

  Ističemo važnost društveno odgovornog poslovanja, a jedna od ključnih aktivnosti koje provodimo su potpuno besplatne pripreme za državnu maturu (prijava na pripreme ne obavezuje na upis naše institucije). S kontinuiranim trajanjem već godinama, ova inicijativa nije samo naš doprinos podršci maturantima, već i način pružanja pomoći roditeljima koji, uz sve brige o obrazovanju svoje djece, zaslužuju dodatnu podršku i olakšanje.

  Raspored priprema u 2024. godini:

  Pripreme će se održavati od 13. siječnja do 13. travnja 2024. godine*, svake subote od 9 do 14 sati, uživo ili online, prilagodit ćemo se vašim potrebama.

  *Pripreme se neće održati u subotu, 23. veljače (radi školskih praznika) i u subotu, 30. ožujka (radi blagdana Uskrsa).


 • Iskustva polaznika

Dodatne informacije možete dobiti u Centru za karijere.
Centar za karijere
Libertas Međunarodno Sveučilište
czk@libertas.hrZašto se prijaviti na besplatne pripreme na Sveučilištu Libertas?

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji priprema

Iza nas je nekoliko generacija zadovoljnih polaznika koji su postigli odlične rezultate na maturi.

Društvena odgovornost nam je jako važna

Maturantima pružamo priliku da besplatno usvoje i ponove znanja koja su stjecali tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja te da uspješno polože ispite državne mature. Prijava je besplatna, ne obvezuje na upis na Sveučilište, a nudi mogućnosti da iskoristite dostupne resurse i iskustvo naših predavača.

Pokrivamo obvezne predmete na obje razine

Pripreme će se izvoditi iz obveznih predmeta državne mature: hrvatskog, matematike , engleskog jezika ili njemačkog jezika, na A ili B razini, ovisno o izboru kandidata uživo ili online. Ovisno o vašim željama, možete upisati pojedinačne predmete, kombinacije ili sve zajedno.

Učite od najboljih

Pripreme će izvoditi profesori s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznati stručnjaci iz područja hrvatskog, matematike, engleskog jezika ili njemačkog jezika.

Fleksibilnost u učenju

Pripreme će se održavati od 13. siječnja do 13. travnja 2024. godine, svake subote od 9 do 14 sati, uživo ili online, prilagodit ćemo se vašim potrebama. Pripreme se neće održati u subotu, 23. veljače (radi školskih praznika) i u subotu, 30. ožujka (radi blagdana Uskrsa).

Prijateljsko okruženje

Usvojite nova znanja, ponovite gradivo, i proširite svoj krug prijateljstva! Bez obzira birate li uživo ili online pripreme na Libertasu, ova prilika nije samo za učenje, već i za upoznavanje novih ljudi. Zajednički suočeni s izazovima mature, gradit ćete veze koje će vas pratiti kroz akademske i životne uspone.

Besplatni probni ispit mature

Besplatno provjerite svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog/njemačkog i saznajte koliko ste spremni za maturu.

Dodatna podrška

Profesori s višegodišnjim iskustvom, prepoznati stručnjaci u svojim područjima, vodit će vas kroz gradivo, pružiti dodatne konzultacije nakon priprema te osigurati da svaki aspekt državne mature bude savladan.

Temeljita priprema

Naša satnica i kvalitetne metode rada osiguravaju da imate dovoljno vremena za usvajanje gradiva kroz predavanja, vježbe i pripremna testiranja. Temeljita priprema ne samo da će vas pripremiti za sam ispit, već će ti pružiti čvrste temelje za buduće akademske izazove.

Osnažite svoje samopouzdanje

Kroz pripreme za državnu maturu na Libertasu osnažit ćete povjerenje u sebe i riješiti se straha od mature! Iskusni predavači pobrinut će se da razjasnite sve nedoumice, utvrdite dosad naučeno i steknete sigurnost u vlastito znanje.


Kontakt centra za karijere
Voditeljica centradr. sc. Lorena Vokić Kvesić | t: 01 / 5633 112 | e: lvokic@libertas.hr
Zamjenik Voditeljice centraIgor Zovak, mag. rel. int. et dipl.| t: 01 / 5633 112| e: izovak@libertas.hr
Studentica savjetnica centraMartina Marjanović | Tel: 01 / 5633 115| e-mail: mmarjanovic1@student.libertas.hr
Savjetnik centraZvonimir Mamić univ. mag. rel. int. | Tel: 01 / 5633 117 | e: zmamic@libertas.hr
Student savjetnikLeon Išpan | Tel: 01 / 5633 117| e: lispan@student.libertas.hr