Pripreme za državnu maturu

Drage maturantice i maturanti,

zahvaljujemo Vam se na Vašoj prijavi na LIBERTAS besplatne pripreme za državnu maturu i iskazanom interesu. Prijave su zaključene.

Popis primljenih kandidata na Libertas pripreme za državnu maturu koji su primili raspored i koji su razvrstani u svoje grupe možete pronaći ovdje.

Grupe će se nadopuniti novim kandidatima zaključno s 1. veljače. Dio prijava još je u obradi, a kandidati će biti obaviješteni o svim detaljima putem svojih e-mail adresa.

Pripreme započinju 18. veljače 2017. godine i odvijat će se do 12. svibnja 2017. godine, subotom od 9 do 14 sati u prostorijama Libertasa iz obveznih predmeta: hrvatskog, matematike i engleskog jezika. Molimo kandidate koji se nalaze na popisu da svoje Vas provjerite svoje emailove kako bi vidjeli obavijest. Ako niste dobili mail,a nalazite se na popisu kandidata, molimo da provjerite sve svoje pretince emaila. Nakon provjere, ukoliko ne nađete obavijest o grupi obratite se Centru za karijere.

Pozivamo Vas i u posjetu Libertasu kako bi se upoznali s nama. Svoj termin možete rezervirati već danas u našem Centru za karijere.

Vaš Libertas.

Dodatne informacije možete dobiti u Centru za karijere:

Voditeljica centra            Lorena Vokić, mag. int. rel. et dipl.| t: 01 / 5633 112 | e: lvokic@libertas.hr

Savjetnik centra              Igor Zovak, struč.spec.oec. | Tel: 01 / 5633 117 | e-mail: igor@libertas.hr

Savjetnik centra              Ivan Dodić, bacc.oec. | Tel: 01 / 5633 115 | e: idodic@libertas.hr

Podijelite s prijateljimaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Posted in: